Snackpoint Oy

Lahtelainen elintarvikealan yritys Härmän SnackPoint Oy on perustettu vuonna 2006. Yritys on alusta asti ollut uranuurtaja kotimaisten välipalatuotteiden kehittämisessä ja markkinoinnissa. Monipuolinen tuotevalikoima sisältää runsaasti kukkarolle sopivia take away- tuotteta, joita myydään kaikkialla Suomessa. Härmän SnackPoint Oy työllistää sesongista riippuen 40-50 ammattilaista.

Leipä kansan tiellä pitää

Herkullisena valikoiman täydentäjinä toimivat wrapit tulivat markkinoille vuonna 2019, joissa makuhermoja kutkuttelevina makuina on kana-avokado, kana-feta sekä beef-teriyaki. Eväsleipäsektorilla Maxi-patongit ovat edelleen herkuttelupatonkien kärkituotteita, joihin uutuusmakuja pukkaa tasaiseen tahtiin. Kolmareita valikoimissa on runsaasti eri kokoisina ja makuisina. Suosikkituotteitamme ovat myös voileipäkakut, joilla on oma paikkansa juhlien ja illanistujaisten pitopöydissä.

Mistä niitä saa?

SnackPointin välipalatuotteiden, salaattien ja palvelutiskituotteiden jälleenmyyjiä löytyy Suomen joka kolkasta. Jos tuotteita ei löydy lähikaupastasi, vinkkaa kauppiaalle!


Katso Oiva-raporttimme klikkaamalla kuvaa

Tietosuojamme on ajan tasalla, katso tietosuojaselosteemme tästä.