Härmän SnackPoint Oy

Lahtelainen elintarvikealan yritys Härmän SnackPoint Oy on perustettu 2006. Yritys on alusta asti ollut uranuurtaja kotimaisten premium-välipalatuotteiden kehittämisessä ja markkinoinnissa. Tänä päivänä SnackPointin tuotannosta lähtee vuosittain noin 4 000 000 annosta taltuttamaan kansalaisten näläntunnetta. Monipuolinen sortimentti sisältää jo yli 100 kukkarolle sopivaa tuotetta, joita myydään kaikkialla Suomessa. Härmän SnackPoint Oy työllistää sesongista riippuen 40-50 ammattilaista. Liikevaihtoarvio vuodelle 2018 on noin 8,5 miljoonaa euroa.

Syötävän suositut salaatit
Ennakkoluuloton ja jatkuvasti uusia tuotteita kehittävä SnackPoint on tuonut vuosien varrella markkinoille useita menestystuotteita ja tuoteryhmiä. Annossalaatit olivat SnackPointin läpimurtotuote, joista ruokaisa kana-caesar-salaatti iski suoraan kansan vatsalihaksiin. Nyt salaattirintamalla rymisee jälleen, kun hulppeat Kilosalaatit ovat rynnimässä kansansuosikeiksi työporukoiden lounaspöydissä ja perheaterioiden lisukkeena.

Leipä kansan tiellä pitää
Vahvan tuotekehityksen makupalana markkinoille lanseerattiin Wrap-tuoteryhmä, jonka broiler-feta- ja kinkku-cheddar-wrapit ovat edelleen markkinoiden ykköstuotteita. 
Eväsleipäsektorilla SnackPointin Maxi-patongit ovat edelleen herkuttelupatonkien kärkituotteita, joihin uutuusmakuja pukkaa tasaiseen tahtiin. Tuorein suosikkiuutuus on voileipäkakut, jotka ovat taas löytäneet tiensä juhlien ja illanistujaisten pitopöytiin.

Lähiruokaa ja uutta gurmeeta
SnackPointin tuotannossa suositaan kotimaista ja käytetään mahdollisimman paljon oman maakunnan toimittajien raaka-aineita. Moni tuote ansaitsisikin rinnuksiinsa lähiruoka-leiman. 
Yrityksen tuotekehitys seuraa aktiivisesti ruokatrendejä, ja tuotevalikoimaan ovat löytäneet tiensä niin kevyttuotteet kuin superfoodit. Keväällä 2017 valikoimiin tuli Kvinoa-salaattisarja, joka pelastaa nälältä monta erikois- tai terveysruokavalion kannattajaa. 
 
Mistä niitä saa? 
SnackPointin välipalatuotteiden, salaattien ja palvelutiskituotteiden jälleenmyyjiä löytyy Suomen joka kolkasta. Jos tuotteita ei löydy lähikaupastasi, vinkkaa kauppiaalle!
SnackPoint-jälleenmyyjät: Kaikki K-ryhmän myymälät, S-ryhmän myymälät, Tokmannit, Minimanit, Halpa-hallit, Säästötex, M-ketju ja Veljekset Keskinen.

Toimitamme tuotteitamme ripeästi ja tuoreena kauppoihin ympäri Suomen!

Katso Oiva-raporttimme klikkaamalla kuvaa

Tietosuojamme on ajan tasalla, katso tietosuojaselosteemme tästä.